Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+420 602 757 515
RYCHLÝ KONTAKT

3 důvody, proč je náš chleba zdravější

Pšeničný chléb je v dnešní době většinou démonizován.

Chleba se solí vyrábí na rozdíl od velkých komerčních pekáren dlouho fermentovaný chléb, který je snadněji stravitelný, má nižší glykemický index a obsahuje tělem stravitelné minerály.

U nás fermentujeme pomocí mléčného kvašení, tak jako je to u jogurtu, nakládané zeleniny, kombuchy, zelí nebo kimchi.

Více živin

Mléčné kvašení zajišťuje v našem chlebu přítomnost B-komplex vitamínů, B2, B6, B12, kyseliny listové, thiaminu, niacinu, riboflavinu, vitamínu E, selenu, železa, manganu, vápníku, hořčíku, fosforu, zinku a draslíku spolu s dobře vyváženými bílkovinami a mastnými kyselinami.

Snadná strávitelnost

Mnoho lidí je citlivá na lepek nebo pšenici. Dlouhá fermentace (kvašení) lepek štěpí a dělá ho lépe stravitelným.

Lepší kontrola glykemie

Hlavním nedostatkem běžného chleba je vliv na hladinu cukru v krvi. Mnohé lidi šokuje, když se doví, že dva krajíce běžného celozrnného chleba mají stejný vliv na hladinu cukru v krvi jako jedna čokoládová tyčinka. Dlouhé kvašení našeho chleba snižuje jeho glykemický index.

X