Čerstvě upečené novinky

Pomalu a bez zkratek

Kvalitně línej chleba - Chleba se solí
  • Každou středu a pátek u nás na prodejnách najdete takovou tmavě hnědou kostku, která zmizí z pultu dřív, než stihnete říct švec. Jmenuje se Samožito. Je to jedinečný čistě žitný chleba, který si vás získá harmonickým spojením jemné kyseliny s lehkou ovocnou...
    číst více
  • Špalda je jednou z nejstarších obilovin, takový předchůdce dnešní pšenice. Na rozdíl od Pšenice není šlechtěná, je taková, jaká vždycky byla. Díky tomu má přirozeně nasládlou chuť s jemným oříškovým tónem a dobře ji snáší i lidé, kteří mají potíže...
    číst více
  • Mezi našimi oblíbenými chleby má ten lněný zvláštní místo. Je to taková naše zdravější alternativa k toastovému chlebu, ale s mnohem větší přidanou hodnotou. Co dělá lněný chleba výjimečným? Základ tvoří pšeničná chlebová mouka, kterou obohacujeme o záparu z lněného...
    číst více
  • Když se řekne poctivý chleba, většině z nás se vybaví praskající kůrka, vůně čerstvě upečeného bochníku a sytá střídka, která zasytí na celé dopoledne. Mezi spoustou druhů, které dnes najdete, má ale jedno zvláštní místo žitnopšeničný chléb. Není to žádný...
    číst více
  • Jak vzniká náš nejoblíbenější chléb, který křupe na povrchu a je vláčný uvnitř. Na všech pobočkách Chleba se solí najdete každý den náš nejoblíbenější chléb s názvem Pšenice. Je na povrchu krásně křupavý, uvnitř vláčný a připravený potěšit svou vyváženou...
    číst více
  • Když se řekne "kvalitní suroviny pro chleba", většina lidí pomyslí na mouku, kvásek nebo sůl. Málokdo si uvědomí, že až 40% chleba tvoří voda. A právě proto v Chlebu se solí nepoužíváme obyčejnou vodu z kohoutku, ale vodu filtrovanou přes...
    číst více
Načíst další